Ringtaxi's

Op de nordschleife is het mogelijk om tegen betaling een hele snelle ronde mee te rijden als passagier in een BMW M-serie of in een Aston Martin V8 Vantage. Het kost wat, maar je krijgt er wel veel plezier voor terug.

BMW Ringtaxi
De Ringtaxi in de vorm van een M-uitvoering van BMW is al vele jaren operationeel. Met een snelle chauffeur achter het stuur wordt je in minder dan 9 minuten over de baan gesleurd. Met zijn vele pk's is het een onvergetelijke ervaring. De rit is niet aan te bevelen voor mensen met een zwakke maag. De Ringtaxi staat regelmatig halverwege de baan langs de kant omdat iemand zijn maaginhoud kwijt moet.

In de Ringtaxi kunnen drie personen mee en er wordt gereden op tijden dat de baan ook open is voor andere mensen. De kosten voor drie personen bedragen in totaal 225 Ä. De ringtaxi is ongeveer een jaar van te voren al volgeboekt dus ruim van tevoren reserveren is vereist.

Meer infomatie over de Ringtaxi en een mogelijkheid tot reserveren vind je via de officiŽle Ringsite. De tickets zijn altijd al heel snel vergeven, dus ben er op tijd bij! Soms zijn er annuleringen, maar de kans daarop is vrij klein.